Sjukt....

Här är det sjukt...ja alltså Aron har blivit sjuk igen....Vet inte vilken tur i ordningen det är....men vi vet i alla fall att det inte är kul!
Han har ju ätit antibiotika i en vecka och slutade med den i fredags kväll, och redan på söndag kväll verkade han ha ont och ville inte sova, efter lite alvedon somnade han i alla fall. Och med ytterligare ibuprofen senare klarade vi natten. På morgonen var killen pigg som en lärka....vilket innebar dagis.
Den kille jag hämtade var dock inte alls samma kille som vi lämnade, trött och hängig. Väl hemma visade termometern 39 grader....så det blev en tur till doktorn. Vet inte vilket besök i ordningen den här hösten...
Och visst.....han har öroninflammation! Så nu är vi åter på antibiotika, en ny variant den här gången, som för övrigt kostade skjortan....32 dollar för 30 ml....inte att leka med!
Vi ber för ett snabbt tillfrisknande så att vi får fira lite Thanksgiving på torsdag. Vi har ju lov och allt från skolan nu! Idag låg tempen dock väl över 39 igen....Den lilla stackarn!



Kommentarer
Postat av: elin

stackars killen.. :( ska se till att vi ber för honom på cellgruppen imorgon..

2008-11-26 @ 00:28:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0